Darujemo ruksake s motivom bregunice i logom Med dvemi vodami!

Posted by on 23 srp. 2020 in Novosti | Tags: , , , ,

Između Mure i Drave, u kraju Med dvemi vodami obitava i jedan pravi terminator. Terminator komaraca!. Naime, par bregunica u sezoni gniježđenja dnevno može pojesti i do 10 tisuća komaraca! Živi u kolonijama gradeći gnijezda u rupama na odronjenim obalama nizinskih rijeka. Gnijezdi i na obalama šljunčara, jezera i ribnjaka. Ova lijepa i zanimljiva ptica pronašla je svoje mjesto i vizualni moment i na našim uporabnim platnenim ruksacima.

Druga tema na našim ruksacima je zaštitni znak Med dvemi vodami. Logotip fino ocrtava kartografski prikaz rijeka Mure i Drave u Međimurju. Druga asocijacija znaka je list hrasta, očuvanog u međimurskim šumama.

Zbog načina ovjesa i špage koja je provučena kroz ruksak, on se može koristiti i nositi na različite načine: klasično kao ruksak, kao eko torba, torba na dječjim i invalidskim kolicima i sl. Praktičan je i moderno dizajniran. Odličan je modni dodatak.

Naše ruksake svi žele imati! I vi možete postati njihovi ponosni vlasnici. Kako? Dođite ovaj vikend, u subotu i nedjelju, 25. i 26. srpnja u Centar za posjetitelje Med dvemi vodami u Križovcu. Otvoreni smo od 10 do 17 sati.

Prvih deset individualnih posjetitelja nagrađujemo s našim platnenim ruksacima. Oba dana poklonit ćemo deset ovih praktičnih predmeta (pet ruksaka s motivom bregunica i pet ruksaka s logotipom Med dvemi vodami).

Vidimo se!

zaštitna maska za lice