izlozba Diverterra

Otvorenje multimedijalne izložbe Diverterra

Putujuća izložba s multimedijalnim sadržajima Diverterra stigla je u Međimursku županiju, točnije u Općinu Kotoriba. Međimurska priroda – Javna ustanova za zaštitu prirode i Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja, Zavod za zaštitu okoliša i prirode, u prostor sportske dvorane Osnovne škole Jože Horvata Kotoriba postavila je atraktivnu i modernu izložbu. Dostupna je za razgled grupnih i individualnih posjetitelja od ponedjeljka 11. rujna do nedjelje 17. rujna 2023. godine.

Diverterra pokriva teme zaštite prirode i okoliša s fokusom na jednu od najvećih ugroza – klimatske promjene.

Svečano otvorenje izložbe održat će se u ponedjeljak 11. rujna s početkom u 10 sati u sportskoj dvorani Osnovne škole Jože Horvata u Kotoribi. Od ponedjeljka 11. rujna do petka 15. rujna izložba će biti dostupna za razgled grupa posjetitelja.

U zgradi Općine Kotoriba

U 10:30 bit će predstavljeni uredi Međimurske županije u novo uređenoj zgradi Općine Kotoriba (Ul. kralja Tomislava 100, Kotoriba).

Događajima će nazočiti župan Međimurske županije Matija Posavec, predsjednik Skupštine Međimurske županije Dragutin Glavina i načelnik Općine Kotoriba Dario Friščić.

Više o izložbi na poveznici:

O tome tko je prvi razgledao izložbu pogledajte OVDJE, a također još ponešto zanimljivosti i Diverterri pročitajte na poveznici:

Ponedjeljak 11. rujna: Otvorenje izložbe Diverterra i predstavljanje ureda Međimurske županije u novoj zgradi Općine Kotoriba

izlozba Diverterra

Date

Sep 11 2023
Expired!

Time

10:00 - 11:00