Kontakt

Kako do nas? Nalazimo se u središtu naselja Križovec. Križovec je naselje u sastavu Grada Mursko Središće. Ukoliko dolazite iz smjera Čakovca vozite se u smjeru Šenkovca i Žiškovca. U Žiškovcu skrećete desno u smjeru Vratišinca i Peklenice. U Peklenici skrećete desno u smjeru Podturna. Naselje Križovec slijedi nakon Peklenice. Poslužite se i mogućnostima sljedeće karte:

Uvecaj kartu

Službena adresa (za prijem pošte):

Međimurska priroda – Javna ustanova za zaštitu prirode
Trg međimurske prirode 1, Križovec
40315 Mursko Središće

Službena e-pošta:
pisarnica(at)medjimurska-priroda.info

Ured:
Trg međimurske prirode 1, Križovec
40315 Mursko Središće
telefon: 040/866-297

PROTOKOL ZAPRIMANJA ELEKTRONIČKE POŠTE
Sva elektronička pošta (e-mailovi) koja je poslana na bilo koju elektroničku adresu unutar Javne ustanove mora biti uredno potpisana punim imenom i prezimenom te poštanskom adresom pošiljatelja.
Ukoliko dopisi nisu tako uredno i potpuno potpisani, elektronički protokol ih automatski usmjerava u pretinac Bezvrijedne pošte koji ne otvaramo niti pak na tako poslane e-mailove možemo odgovoriti.
Javna ustanova poštuje odredbe Opće uredbe o zaštiti podataka (GDPR) koja je na snazi od 25.05.2018. godine, te s primljenim dopisima postupa sukladno toj Općoj uredbi.
Ukoliko je predmet dopisa koji želite komunicirati s Javnom ustanovom za vas od velike važnosti, molimo da nam u tom slučaju uputite pismeni dopis na našu fizičku adresu.
Na sve uredno zaprimljene dopise, Javna ustanova odgovara u najkraćem mogućem roku, a najkasnije prema zakonski propisanom roku.

POSJEĆIVANJE I CENTAR ZA POSJETITELJE MED DVEMI VODAMI:
e-pošta: medjimurska.priroda(at)gmail.com
web: www.med-dvemi-vodami.info

RAVNATELJ USTANOVE
mr. sc. Siniša Golub

VODITELJI USTROJSTVENIH JEDINICA

Stručna služba
dr. sc. Mihaela Mesarić
Stručna voditeljica

Nadzorna služba
Velimir Bašek, dipl. krim.
Glavni čuvar prirode

Trg medjimurske prirode