Noć knjige

Ove se godine obilježava jedanaesta Noć knjige. Organizira se u povodu Svjetskog dana knjige i autorskih prava (23. travnja) i Dana hrvatske knjige (22. travnja) kako bi se skrenula pozornost na knjigu i čitanje, njihovu vrijednost i značenje za pojedinca i svijet.

Jedna od tema Noći knjige 2022. jest pojam sloboda odnosno knjiga kao prostor slobode. Međimurska priroda – Javna ustanova za zaštitu prirode, Centar za posjetitelje Med dvemi vodami i Matulov grunt stoga pozivaju na slobodu kretanja, izražavanja i slobodu življenja u skladu s prirodom.

Rešavlemo dečije listine na Matulovu gruntu‟

Povodom obilježavanja Noći knjige 2022. (23. travnja), ali i Dana planeta Zemlje (22. travnja) otvara se nova sezona događanja i rezidencijalnih gostovanja i programa na Matulovu gruntu u Frkanovcu. U nedjelju 24. travnja na Matulovu gruntu organizirat će se Dan otvorenih vrata od 14 do 18 sati. Tom prigodom predstavit će se i radna bilježnica za učenike „Mladi čuvar prirode‟, a program na Matulovom gruntu pratit će krilatica „Rešavlemo dečije listine na Matulovu gruntu‟.

Date

Apr 23 2022
Expired!

Time

All Day