Stručni skup „Priroda kao zadaća – praktična iskustva u upravljanju zaštićenim prirodnim područjima“

Međimurska priroda – Javna ustanova za zaštitu prirode u sklopu projekta Eco Bridge organizira međunarodni Stručni skup na temu „Priroda kao zadaća – praktična iskustva u upravljanju zaštićenim prirodnim područjima“.

Stručni skup će se održati u ponedjeljak 11. srpnja 2022. godine u multimedijalnoj dvorani Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje (TIC) s početkom u 10:00 sati.

Stručni skup održat će se na hrvatskom i mađarskom jeziku te će biti osigurano simultano prevođenje Stručnog skupa. Razmjenom iskustva želi se poboljšati upravljačke aktivnosti u zaštićenim područjima u pograničnom području država Mađarske i Hrvatske.

Prekogranični rezervat biosfere Mura-Drava-Dunav između Hrvatske i Mađarske proglašen je u srpnju 2012. godine, a 2021. godine područje toka triju rijeka objedinjeno je u prvi pentalateralni rezervat biosfere u svijetu pod zaštitom UNESCO-a.

Stručni skup organizira se unutar projekta Eco Bridge koji se provodi u sklopu programa Interreg V-A prekogranična suradnja Mađarska-Hrvatska 2014.-2020.

Više o Stručnom skupu saznajte na poveznici: https://www.medjimurska-priroda.info/2022/07/medunarodni-strucni-skup-na-temu-priroda-kao-zadaca-prakticna-iskustva-u-upravljanju-zasticenim-prirodnim-podrucjima/

Date

Jul 11 2022
Expired!

Time

10:00 - 16:00