VIDEO: Tko je zapjevao u drugom traileru Dobri hrast?

Međimurska priroda – Javna ustanova za zaštitu prirode organizira veliki “happening” prvog dana dvanaestog mjeseca 2022. godine. Centar za kulturu Rudar Mursko Središće bit će tog četvrtka 1. prosinca središte okupljanja istraživača, stručnjaka, volontera, velikih i malih čuvara prirode, a osobito čuvara Bedekovićevih graba, te poklonika filmskih dokumentaraca na temu prirode.

Program se održava pod nazivom Slavna četvorka, a početak je zakazan za 17 sati. Organizator je Međimurska priroda – Javna ustanova za zaštitu prirode, a suorganizator Centar za kulturu Rudar Mursko Središće.

Završnica cjeloposlijepodnevnog i večernjeg programa kreće u 20 sati kada će uslijediti premijera dokumentarnog filma o uslugama ekosustava Dobri hrast. Prvi trailer predstavljen je 4. studenoga i objavljen na You Tube platformi. Tko ga nije pogledao može to učiniti na besplatnom kanalu Međimurske prirode.  

Novi, drugi trailer iliti foršpan donosi novu priču, ali i zanimljive vokale. Saznajte tko je zapjevao i pogledajte najavu dokumentarnog filma OVDJE.

Ulaz na program je slobodan.

Prijava obavezna do 28. studenoga putem obrasca: https://forms.gle/tfRmRnXfAMQZDHC66

Zainteresirana javnost pozvana je doći i upoznati Slavnu četvorku. Čine je istraživači, volonteri, Bedekovićeve grabe i Dobri hrast.