Upoznajte Divlje susjede na Veselim proljetnim radionicama!

Znate li tko su Divlji susjedi u Perivoju Zrinski? Upoznaje ih na prirodoslovnim radionicama u organizaciji Međimurske prirode – Javne ustanove za zaštitu prirode. Održat će se u subotu 22. travnja 2023. godine s početkom u 10:30 u Perivoju Zrinski podno zidina Starog grada.

Prirodoslovne radionice održavaju se povodom Dana Međimurske županije i Dana planeta Zemlje. Vesele proljetne radioniceo rganiziraju Gimnastički klub Marijan Zadravec Macan i Zajednica športskih udruga i saveza Međimurske županije (sportske igraonice), Muzej Međimurja (Zrinski i ptice) te Međimurska priroda (Divlji susjedi).

Igraonice su namijenjene djeci vrtićke dobi i ulaz je besplatan. Na sportskom dijelu igraonice djecu očekuje šest različitih postaja (bacanje loptice u dalj, skok s mjesta, trčanje na 20 metara, poligon s preprekama, pucanje na gol i pucanje u koš) dok će Međimurska priroda i Muzej Međimurja organizirati zanimljiva kratka predavanja i radionice.

Svi sudionici po prijavi na mjestu događaja dobivaju knjižicu u koju im se upisuju sportski rezultati i dodjeljuju pečati Muzeja i Međimurske prirode za sudjelovanje na temelju čega mogu podići paketić zdravog zalogaja (voće, zdrave grickalice i vodu).

pozivnica - Prirodoslovna radionica Divlji susjedi.cdr