Ptičarenje na Svetomartinskoj Muri

Međimurska priroda – Javna ustanova za zaštitu prirode organizira četvrto po redu promatranje ptica u sklopu projekta Eco Bridge. Promatranje ptica popularnije zvano ptičarenje organizira se na poučnoj stazi Svetomartinska Mura.

Ptičarenje je rezervirano za ranoranioce, tzv. “jutarnje ptice”, te će se odvijati od 7 do 9 sati na području poučne staze. Datum održavanja promatranja ptica je subota 30. srpnja 2022. godine.

Radionicu će voditi Mihaela Mesarić i Sara Srša, sudionice Treninga prepoznavanja ptica koju je u sklopu projekta provodila Udruga BIOM. Broj sudionika promatranja ptica je ograničen (max. broj osoba 15) te se svi zainteresirani mogu prijaviti putem obrasca: Obrazac prijave

Ponesite svoje dalekozore i priručnike za promatranje ptica, ako nemate ne brinite. Dalekozore, durbine i priručnike za promatranje ptica osigurat će Međimurska priroda. 

Događaj se organizira u sklopu Dana turizma 2022. u Svetom Martinu na Muri.

Naoštrite svoje oči, naćulite uši i vidimo se!

Ovaj događaj organiziran je uz financijsku pomoć Europske unije. Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Međimurske prirode – Javne ustanove za zaštitu prirode i ni pod kojim uvjetima ne odražava stav Europske unije i/ili Upravljačkog tijela.