Dobro došli na 2. Eko kotlić!

U subotu 24. rujna u Križovcu održat će se drugo izdanje Eko kotlića na Trgu međimurske prirode. Domaćin i organizator druženja na otvorenom uz predstavljanje kulinarskih umijeća različitih ekipa je Međimurska priroda – Javna ustanova za zaštitu prirode.

Kulinarska manifestacija 2. Eko kotlić na Trgu međimurske prirode okuplja ekološke udruge i srodne dionike koji svojim radom doprinose procesima zaštite prirode u Međimurskoj županiji. Sudionici će u ležernoj atmosferi razmjenjivati iskustva te se zajedno s posjetiteljima zabaviti. Ekipe od dvaju do pet članova s pripremom jela počet će u 10 sati, a jela će se moći besplatno kušati od 14 sati.

Posjetitelji manifestacije moći će razgledati i Centar Med dvemi vodami i upoznati se s vrijednostima prirodne baštine Međimurja. Na manifestaciji će sudjelovati članovi Gljivarskog društva Smrčak Čakovec s miniizložbom i determinacijom gljiva.

Na 2. Eko kotliću sudjelovat će, kako najavljuje Velimir Bašek glavni čuvar prirode, više od desetak ekipa koje već uvelike smišljaju originalne recepte.

Tko je sve kuhao i kako je bilo na 1. Eko kotliću pogledajte u kratkom video zapisu OVDJE.

2. Eko kotlic na Trgu medjimurske prirode