PRIRODA NA HRČKU – gost Zoran Šardi

Listopad donosi novo gostovanje na Hrvatskom radiju Čakovec. U serijalu emisija pod nazivom “PRIRODA NA HRČKU” u četvrtak 27. listopada gostuje Zoran Šardi mag. geogr., viši savjetnik za upravljanje projektima. S novinarom Sinišom Obadićem razgovarat će o aktualnim i novim projektima Međimurske prirode – Javne ustanove za zaštitu prirode.

Jedna od tema bit će i potvrde o kvaliteti i značaju provedenih projekata koje stižu s raznih strana Lijepe naše.

Podsjetimo, Međimurje je početkom listopada u Šibeniku na Danima hrvatskog turizma proglašeno destinacijom godine u kategoriji najuspješnije destinacije održivog turizma. Tom prestižnom priznanju zasigurno je svoj obol dao i projekt Med dvemi vodami, koji je može se reći tek ove godine počeo ubirati punim jedrima plodove svog djelovanja i postojanja.

Projekt Med dvemi vodami također je u natječaju u organizaciji Jutarnjeg lista konkurirao za Najbolji županijski EU projekt i osvojio drugo mjesto na nacionalnoj razini Najbolji EU projekti. Proglašenje je bilo u Zagrebu u utorak 25. listopada te je na njemu nazočio i Zoran Šardi, tako da će slušatelji moći čuti svježe dojmove sa svečanog proglašenja.

Radijska emisija PRIRODA NA HRČKU kreće u 9:10.