VIDEO: Što je sova vidjela? #23 – U kom grmu leži zec?

Dvadeset i treća epizoda dokumentarnog filmskog serijala kratkog formata objedinjenog pod nazivom „Što je sova vidjela?‟ objavljena je na YouTube kanalu Međimurske prirode. Glavni akteri ovih videozapisa jesu divlje životinje, a fotokamere međimurskih čuvara prirode ovog puta uhvatile su jednu zanimljivu vrstu, mnogima dragu i umiljatu već od najmlađih dana djetinjstva. Zeko, zečić..u kom se grmu skrio? Sposobnost životinja da se uklope u boje prirode najbolje se (ne)zapažaju kod ovog zeca. Jeste li ga primijetili na prvu?

Iako filmići traju svega tridesetak sekundi donose zanimljivosti iz životinjskog svijeta koje nemamo često priliku samo opaziti i doživjeti. Međimurska priroda – Javna ustanova za zaštitu prirode ovim serijalom potiče zainteresiranu javnost na praćenje i dojave o opažanjima divljih vrsta. Mogu se poslati preko rubrike Dojava čuvarima prirode ili Fotografija mjeseca na mrežnoj stranici www.medjimurska-priroda.info.

Na platformi YouTube besplatno se može zapratiti kanal Međimurske prirode unutar kojeg su objavljeni i drugi videozapisi na temu zaštite prirode.