Održana edukacija na temu “Monitoring lastavica i piljaka na području Međimurske županije”

Online radionica održala se 1. lipnja (srijeda) 2022. godine putem Zoom platforme s početkom u 18:00 sati. Na radionici je sudjelovalo više od 40 volontera Međimurske prirode. Zahvaljujemo svima koji su sudjelovali na online predavanju i edukaciji na temu: “Monitoring lastavica i piljaka na području Međimurske županije”. Posebice zahvaljujemo svim volonterima koji su iskazali interes u provedbi monitoringa te će isti i odraditi. 

Kako smo i najavili održano online predavanje smo snimili te je ono dostupno na sljedećoj poveznici: https://youtu.be/Wt7YT9_eRXA

Ukoliko se želite uključiti u neku od volonterskih akcija koju provodi Međimurska priroda možete se prijaviti putem online obrasca: https://med-dvemi-vodami.info/prijava-za-volontiranje/

Svi koji nisu uspjeli da nam se pridruže u volonterskoj akciji brojanja gnijezda lastavica i piljaka mogu nam se pridružiti na idućoj volonterskoj akciji.

Uskoro šaljemo više informacija o volonterskoj akciji Jelenak.

Pozivamo volontere da tijekom volonterskih akcija fotografiraju lastavice i piljke ili druge zanimljivosti te šalju na adresu medjimurska.priroda@gmail.com, a autori najboljih fotografija dobit će vrijedan poklon Međimurske prirode.

Radionica se održala u sklopu projekta Eco Bridge koji se financira u sklopu Interreg VA Programa suradnje Mađarska – Hrvatska 2014. – 2020.