Plan zelenog djelovanja Nedelišće

Krajem rujna 2011. godine okončan je projekt naklade Plana zelenog djelovanja Općine Nedelišće, dvojezične publikacije (hrvatski i engleski) koja na 96 stranica definira osnovne strateške smjernice Općine Nedelišće u zaštiti prirode, okoliša i kulturne baštine. Plan je tiskan u nakladi 2.000 primjeraka, u boji, a projekt naklade pomoglo je Britansko veleposlanstvo u Zagrebu.

 

 

Prvo izdanje ovog dokumenta objavljeno je 2004. godine, a ovo drugo izdanje sadrži pregled svih projekata koji su u međuvremenu odrađeni, te donosi up-date nekih tema koje je Vijeće Općine Nedelišće prihvatilo na svojoj sjednici 09. lipnja 2011. godine.

 

Jedan od autora ove publikacije je i ravnatelj Javne ustanove Siniša Golub, pa sukladno tome Plan zelenog djelovanja sadrži i poglavlja koja su važna za zaštitu prirode na području Općine Nedelišće. Publikacija je besplatna, a može se dobiti u prostorijama Općine Nedelišće ili u uredu Javne ustanove Međimurska priroda.

 

Više o predstavljanju publikacije vidite na: http://www.nedelisce.hr/index.php?option=com_content&view=article&id=495:britanski-veleposlanik-u-nedeliu-na-predstavljanju-knjige-i-predavanju&catid=39:aktualno