Početak NIP investicije u Križovcu

Krajem siječnja 2012. započinju radovi na adaptaciji Centra za posjetitelje u Križovcu. U prvoj polovici 2012. godine, građevinski će se urediti postojeća zgrada Centra u Križovcu, urediti krovište i potkrovlje, uvesti nove instalacije u zgradu (elektro i grijanje), urediti kotlovnica i sve ostale prostorije, a na kraju urediti i vanjski okoliš zgrade.

Poslovi u vrijednosti preko =1.800,000 kuna povjereni su tvrtki TEAM iz Čakovca, kroz javnu nabavu koju je provelo Ministarstvo kulture.

 

Nakon ove faze radova, slijedi još unutarnje uređenje, kako bi se na jesen 2012. godine Centar mogao otvoriti za sve posjetitelje. Nakon uređenja, Centar za posjetitelje Križovec biti će otvoren za posjećivanje tijekom cijele godine.

 

o o o

 

Javna ustanova trenutno je u pripremama za najveću investiciju u 5-godišnjem postojanju ustanove!

 

 

Kao što smo već ranije informirali javnost, započinje temeljita ADAPTACIJA Centra za posjetitelje u Križovcu kako bi isti bio uređen kao najmoderniji Centar za posjetitelje zaštićene prirode u ovom dijelu Europe. Adaptacija će se financirati iz NIP programa kojeg provodi Ministarstvo kulture RH, o čemu više možete saznati na stranicama: www.zastita-prirode.hr

 

 

NATJEČAJ za Javnu nabavu raspisan je u Narodnim novinama i dostupan na sljedećem linku:

http://narodne-novine.nn.hr/clanci/oglasi/2238102.html

 

Ispričavamo se ako će u sljedećih desetak dana naše telefonske linije biti nedostupne, no uz pripreme za investiciju ide i izmještanje ureda na privremenu lokaciju. U tom smislu, uvijek nas možete kontaktirati na službene brojeve mobitela.