Održana radionica za učinkovitije postupanje

U utorak 05. ožujka 2013. godine Ustanova je organizirala jednodnevnu radionicu s ciljem uspostave kvalitetnije suradnje između komunalnih redara, inspekcijskih službi i nadzornika te učinkovitijeg postupanja na terenu.

Radionica se održala u prostorijama Centra za posjetitelje u Križovcu, a na njoj su, osim djelatnika Ustanove i pročelnice Upravnog odjela za zaštitu okoliša i komunalno gospodarstvo Međimurske županije, sudjelovali svi komunalni redari s područja Međimurske županije, inspektori iz raznih područja (zaštita prirode, zaštita okoliša, šumarstvo, veterinarstvo), predstavnica Poljoprivredne savjetodavne službe te pročelnik Upravnog odjela za komunalno redarstvo Grada Čakovca.

Inicijativa Ustanove za organiziranjem ovakve radionice pokazala se opravdanom zbog potrebe da se na jednom mjestu okupe svi komunalni redari s područja Međimurja koji se u praksi suočavaju sa sličnim problemima te da kroz radionice i razmjenu iskustava unaprijede svoj rad i poboljšaju učinkovitost postupanja.

GE DIGITAL CAMERA

 

GE DIGITAL CAMERA